👁️  19

Во Собранието денеска седница ќе одржи Комисијата за политички систем и односи меѓу заедниците.

На деневен ред е Одлуката за изменување и дополнување на Националната стратегија за спречување на корупцијата и судирот на интереси 2021-2025.

Одлуката ќе се носи на барање на Државната комисија за спречување на коруција. (МИА)