👁️  775

Предмалку целосно изгоре автомобил на влезот за Скопје пред Автокоманда.

Според нашите информации од терен, интервенирало едно против пожарно возило, а автомобилот е целосно оштетен и изгорен.

Пожарот за среќа е изгаснат, но во моментов има колона на возила и застој поради настанатата ситуација.