👁️  89

Прекрасно младенче лав е пронајдено денеска на патот Кантавир во Суботица, а сега се појави и видео од местото на настанот.

Лавот бил „уловен“ како му приоѓа на човек на патот и како вистинско маче му се гали околу нозете.