👁️  19.56

Немате претходно работно искуство, а сакате да работите надвор од Македонија?

Контекст ја има вистинската работна понуда за вас.

  • работна виза;
  • бесплатно посредување;
  • обезбеден превоз до Словачка;
  • обезбедено сместување;
  • бесплатен оброк за време на работа;
  • бесплатен превоз од-до работа;
  • месечни бонуси;

За повеќе информации контактирајте ги на: 078274428 или посетете ја канцеларијата на КОНТЕКСТ во Скопје.

Повеќе информации може да добиете на следниот линк –ТУКА.