👁️  19

Исфрустрираниот и сексуално загрозениот Бојан Маричиќ, простак и срам за целиот машки пол, денес упатуваше бакнежи од место кон пратеничката и моја драга колешка Дафина Стојаноска додека истата зборуваше на собраниската говорница.

– Барам премиерот веднаш да го разреши овој човек кој е недостоен да биде Министер.

– Ова не смее да остане така затоа што овој примитивец е срам за машкиот пол, општествените вредности и Македонија!, реагира преку социјалната мрежа на Фејсбук пратеникот Љупчо Пренџов.