👁️  488

На 19-ти ноември во НУ Народен театар – Битола со почеток во 20 часот, публиката ќе има можност за прв пат во Битола да го гледа новото стенд-ап шоу на познатиот македонски комичар Бојан Велевски.

Карти може да се купат од понеделник во НУ Народен театар – Битола, по симболична цена од 150 денари.

Повеќе може да погледнете во продолжение на официјалната страница на познатиот македонски Стенд-Ап комичар.