👁️  5

Познати се сите 32 учесници во групната фаза на фудбалската Лига на шампионите.

Со тоа, веднаш се распределени и познати четирите шешири од кои ќе се влечат групите во елитното европско натпреварување.

Извлекувањето за групите во Лигата на шампионите е закажано за денес со почеток од 18:00 часот.