👁️  15559

Албанската адвокатка Арнида Чапи продолжува со објавување на провокативни фотографии на социјалните мрежи, посебно на Инстаграм.

И не е ни чудна ваквата нејзина постапка, бидејќи Арнида поседува речиси беспрекорно тело со извајани облини, каде посебно е впечатлив задниот дел од телото.

Газета експрес пренесува дека неодамна Арнида објави неколку фотографии на Инстаграм, во кои ги покажува нејзините прекрасни линии.

Инаку на парламентарните избори во 2013 година во Албанија, таа се кандидираше за пратеник во албанското собрание, но не успеа да победи.