👁️  5521

Одлична можност за медицински лица со и без искуство од признавање на вашата диплома со средно или високо медицински образование до организирање на сместување и работа во Германија.

Агенцијата Еуро Мармедикал ви овозможува бесплатна и сигурна поддршка во процесот за сигурно признавање на дипломата како и комплетно бесплатно изучување на германскиот јазик.

Да се биде медицински техничар во Германија значи одлична и опуштена работна со одлични услови и висока плата.

Секако Еуро Мармедикал не ве остава сами на патот за припојување на вашето семејство. Сместувањето кое ви го обезбедува Еуро Мармедикал и висината на плата ви овозможува без проблем да обезбедите сталната Виза за вашата фамилија за вашите најблиски.

За да можете да работите како медицинска сестра/техничар во Германија најпрво ви е потребно признавање на вашата диплома. Целосната документација ја припремаме и еквиваленцијата на дипломата со германска ја правиме директно во Германија.

Добивањето на Виза го добивате одкако за вас ќе подготвиме документи со кои вие докажувате дека сте дефицитарен кадар во Германија односно по добивањето на Defizitbescheid.

Како дефицитарен кадар вие не чекате термини за Виза туку терминот го добивате за околу 2 недели.

Одлична понуда и за оние со европски пасош каде постапката се завршува во најбрз можен рок!

Едноставно со нас, со Еуро Мармедикал, до работа во Германија за одлични можности!
Можеа многу, можеш и ти! Затоа што, токму ние сме вашата поддршка!

Краток опис на тоа што нашата агенција го нуди:

-Нудиме вработување во Германија за медицински сестри/техничари, проследено со:

  1. Вработување во ланци на клиники и домови за стари лица ширум Германија
  2. Бесплатно изучување на германскиот јазик од удобноста на вашиот дом
  3. Вклучен наставен материјал
  4. Бесплатно полагање и стекнување со диплома за Б1/Б2 ниво
  5. Обезбедување на термин за виза од германска амбасада и подготовка на документација исто за кандидати со европски пасош
  6. Поддршка при обезбедување на сместување за вас и вашите најблиски

Бесплатно и без провизија!

Доколку сте медицинско лице, сестра, медицински техничар јавете се и договорете со нас бесплатен термин за советување заедно да ги поставиме вашите предизвици и цели!

Контактирајте не на:

  1. Фејсбук страницата: Еуро Мармедикал
  2. Телефонскиот број: +389 77 574 240
  3. Преку нашиoт е-маил: euro.m.cv@gmail.com
  4. Нашите канцеларии може да ги посетите на: Бул Партизански Одреди 102-1/9, Скопје

Освен тоа повеќе информации може да погледнете на официјалната веб страна на Еуро Мармедикал: www.euromarmedikal.com