👁️  301243

Агенција Евива има одлична понуда за сите лица до 44 години кои имаат термин, а сеуште немаат работна позиција!

ДОСТАВА ЗА АМАЗОН

Услови:

  • Плаќање од час 13.50 евра бруто +бонуси и хранарина
  • Обезбедено сместување
  • Комплетирање на целосна документација за амбасада
  • Целосна поддршка
  • Работно време: 8-9 часа дневно 5 дена во неделата, во договор со работодавецот може да работите и сабота, недела неработен ден

Најважно: фер работодавачи и фер и коректни услови за работа. Во секоја од фирмите со кои соработуваме веќе работат наши апликанти, па познавање на странски јазик не е задолжително, бидејки обуката за Амазон ќе ја правите со наши апликанти кои се веќе во Германија.

☎️078 411 639 / 075 411 640

Канцеларии: Трговски центар Штип и Трговски центар Скопје, исто така повеќе погледнете на официјалната страница на ЕвиваТУКА.