👁️  2112

Поранешниот тренер на Новак Ѓоковиќ, Борис Бекер, неодамна беше обвинет за проневера на пари и затајување данок, а казната ќе ја отслужи во наредните две и пол години.

Неговата, и натаму законска жена, Лили Бекер, била „уловена“ на некоја јахта како се фотографира гола, и тоа судејќи по сè со нејзиното ново момче.

Имено, нејзе папарацо фотографите ја „уловиле“ на Ибица со новото момче Торстен Век којшто неодоливо потсетува на Борис, а Лили не криела колку ужива во негово друштво.