👁️  5

Поради одрони на патот кај село Ругинце од 10:20 часот затворени за сообраќај се патните правци Куманово-Кратово и Куманово-Крива Паланка, информира АМСМ.

Екипите на Македонија пат се упатени на местото и работат на расчистување на одронот.