👁️  271

Почитувани, ве известуваме дека во текот на денешниот ден 14.10.2022 (петок), поради дефект на регионалната водоводна мрежа ПВЦ Ф-280, со прекинато водоснабдување се корисниците од селата што се наоѓаат меѓу с.Егри и с.Оптичари. Прекинот ќе трае до завршување со активностите околу санацијата, стои во соопштението на КЈП Водовод -Битола.