👁️  3267

Провокативната македонска музичка ѕвезда Сузана Гавазова повторно успеа да не ги остави рамнодушни нејзините фанови и повторно сподели со својата публика провокативно видео на своите социјални медиуми каде ги крши сите закони на физиката.

Дали лебди или оди погледнете –ТУКА, или на нејзиниот инстаграм профил во продолжение.