👁️  299

По повод I и II наоѓање на главата на Св. Јован Крстител утре, Среда 08.03.2023 г. во 17 часот ќе има вечерна служба и утрото (Четврток) 09.03.2023 г. во 09:30 часот ќе има Богослужение.

Поканети се сите верници кои сакаат да присуствуваат.

За многу години!