👁️  180

Во 18:00 часот на 02.10.2022 (недела) во ресторанот на хотел “Бела Куќа” во организација на Средношколска унија на УМС на ВМРО-ДПМНЕ Битола ќе се одржи панел дискусија на тема: “Малолетничка деликвенција, причини и последици”.

Ги повикуваме сите членови на УМС на ВМРО-ДПМНЕ Битола, како и сите заинтересирани млади луѓе да земат учество во оваа дискусија, наратор на дискусијата ќе биде Виктор Јосифовски.