👁️  6242

Голема атракција и натпревар во бодибилдинг ќе се одржи во Битола на 1-ви Октомври со награден фонд од 5000 евра кој ќе бидат распределени на прваците по категории.

🔹️Overall bodybuilding 1500 €

🔹️Overall classic phisique 800 €

🔹️Overall mens phisique 800 €

🔹️Overall body fitness 700 €

🔹️Overall bikini 600 €

🔹️Overall wellnes 600 €