👁️  12

Во почетокот на 2000-тите, Симона Мијоковиќ беше една од најконтроверзните личности во Хрватска, а во следната галерија можете да погледнете фотографии од 2009 година каде таа и нејзиниот поранешен сопруг Анте Готовац се забавуваа на плажа, каде пристигна со високи потпетици.

Симона Мијоковиќ денес е една од најголемите верници на христијанската вера, а на почетокот на 2000-тите беше едно од најконтроверзните лица во Хрватска. Во бракот со Анте Готовец ја згрози хрватската и регионалната јавност, а во галеријата ги одбравме нивните фотографии од 2009 година кога се забавуваа на плажата на Хвар.

Тие си разменија галење на бродот, а Симона пристигна на плажата во маица и розово здолниште и вртоглаво високи потпетици кои тогаш чинеле 15.000 куни (околу 2.000 евра).

Единствено нешто потесно поврзано со Готовац е нивната ќерка Габриела, која денес веќе има 17 години. Во 2016 година се омажи за Станислав Мијоковиќ, со кој денес живее во Австрија и добија четири деца. По развратните денови, Симона целосно и се посвети на религијата, а се занимава и со шминкање.