👁️  5

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ вечерва во 21 часот ќе гостува на РТС.

Според најавата на српските медиуми тој ќе зборува за состојбата во Косово, но и за други актуелни теми.

Во Србија и Република Српска денеска е Ден на жалост поради трагичните настани на Косово.