👁️  1909

Мел Гибсон одлучи да го погоди срцето на ционизмот и глобалната агенда на Новиот Светски Поредок, со режија на филм за семејството Ротшилд, Гибсон во 2021 објави на твитер дека филмот не е за семејството Ротшилд.

Ротшилд се семејство банкари кое стои зад ционистичкото движење, државата Израел, и го контролира банкарството во индустријата. , глобалните организации веќе 200 години создаваат паричен долг, т.н. Fiat Money.

Овие еврејски банкари го задолжија целиот свет преку организации како што се Банката за меѓународни порамнувања и Светската банка, преку глобалните организации како што се Обединетите нации, ЦФР (CFR – council of foreign relations), Билдерберг групата и Светскиот еврејски конгрес, преземајќи целосна контрола врз светот.

Секое спомнување на семејството Ротшилд, носи бури од обвинувања за антисемитизам и ширење на антисемитски теории на заговор, медиумите ширум светот веќе му објавија војна на режисерот, тие сакаат да го прекинат производството на филмот.