👁️  47

Училишта и други објекти утринава повторно добиле дојави за поставени бомби.

Засега не е познат точниот број на училишта кај кои пристигнала заканата.

За Курир од МВР потврдија дека кај нив се пријавени случаи, но наскоро ќе излезат со повеќе информации.