👁️  5

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски, вечерва ќе гостува на телевизија Алфа.

„Вечерва во 22:30 на ТВ Алфа со Богдан Илиевски разговараме за случувањата во Собранието, за гласното НЕ кое го кажаа пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и за борбата за македонските национални интереси. Гледајте“ – истакна тој!