👁️  1062

Следната недела ни доаѓа уште еден неработен ден и државен празник, а воедно тоа е и последниот споен викенд за оваа година.

Во согласност со Законот за празниците на Република Македонија во 2022 година остануваат уште овие неработни денови:

За сите граѓани на РМ

23 октомври (недела), Ден на македонската револуционерна борба, односно 24 октомври (понеделник) е неработен ден,

8 декември (четврток), Св. Климент Охридски.