👁️  4905

Неверојатно видео од улична тепачка го обиколи светот. Пред влезот на еден „Мекдоналдс“ во Велика Британија изби тепачка во која главна улога има поранешен 92-годишен боксер. Неколку луѓе го нападнаа дедото, не знаејќи дека е подготвен да возврати.

Конфронтацијата траеше неколку минути, а виталниот старец успеа да ги нокаутира двајцата напаѓачи. Во неколку наврати ги испрати двајцата на земја и не се откажа. Му се допадна борбата, па секој пат се враќаше да ја доврши работата.