👁️  1874

Бизнисменот Штерјо Наков доцна вечерва бил пронајден од полицијата во селото Орешани, откако неколку часа се водеше за исчезнат, ексклузивно Радио Лидер дознава од извори во МВР.

Како што дознаваме, во нарушена здравствена состојба Наков бил пронајден во Орешани, но сепак бизнисменот е надвор од животна состојба.

Сепак семејството не сакаше да споделува детали за неговата здравствена состојба, односно здравствената причина поради која тој исчезнал. – вели нашиот извор.