👁️  2805

Новинарот Саше Димовски, имаше ампутација на ногата. Со сметки за донации, се собира помош, за Димовски, повторно да прооди.

Средства требаат и за лекување, како и рехабилитација.

Сметки за донации:
Денарска: 250101000288259
Девизна: 1408000644660