👁️  915

Денеска (03.11. 2022) во 17.30 часот од страна на полициски службеници од СВР Битола -ОВР Прилеп пред новата автобуска станица во Прилеп е лишен од слобода К. Р. (30) од с. Октиси,Струга, кој претходно бил пријавен дека денеска околу 11 часот избегал од КПУ Затвор Битола.

Лицето ќе биде вратено во казнено поправната установа.