👁️  5

ВМРО-ДПМНЕ убедливо води на секоја анкета и е пред историска победа! Победа на народот, победа за Македонија, порачува пратеникот и потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски.

„Издржавме многу, ќе издржиме сѐ што е потребно, бидејќи Македонија нема цена.

Улиматум не прифаќаме и немаме намера да прифатиме. Пред нас е историска победа затоа ќе ги победиме сите на купче.

ДА ЖИВЕЕ ВМРО-ДПМНЕ !

ДА ЖИВЕЕ РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА“ – истакна Мисајловски.