👁️  12

Министерот за замјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски денеска ќе одржи средба со млади земјоделци.

Ќе се разговара, како што информира Министерството за замјоделство, за можностите што ги нуди Повикот за млад земјоделец кој е во тек.

На средбата ќе стане збор и за можностите за младите земјоделци што ги нудат мерките 1 и 7 од ИПАРД 3 програмата кои, исто така, се во тек.