👁️  334

За политичките состојби во Битола и Советот на Општина Битола, за роденденот на ОК на ВМРО ДПМНЕ, за посетата на Мицкоски на Битола, како и за проблемите настаните со ребалансот на Буџетот, денеска во Актуел на Тера Телевизија со претседателот на битолската ВМРО ДПМНЕ, Пеце Милевски.