👁️  5

Потребно е во Прилеп да се изгради обиколницата, објави на социјалната мрежа на Фејсбук лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски..

Иако обиколницата е ветена од страна на Владата на СДС и ДУИ на терен нема никакви активности.

Од исклучително значење е изградбата на оваа обиколница бидејќи ќе го реши проблемот со сообраќајот на товарните возила кои влегуваат во градот.

Како идна власт овој капитален проект ќе биде еден од приоритетите за општина Прилеп.

Важно е да инвестираме во капитални проекти.

Важно е Прилеп да се развива, пишува Мицкоски во својата објава.