👁️  40

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски вечерва ќе биде гостин во Дневникот на Сител телевизија.

-Следете го моето гостување во дневникот на Сител Телевизија во 19:00 часот, пишува МИцкоски во својата објава на социјаланата мрежа на Фејсбук.