👁️  5

Денеска (23.08.2023) со почеток во 12:15 часот, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски заедно со градоначалникот на општина Велес, Марко Колев во рамките на активноста „Ова е Македонија за сите“, ќе присуствуваат на увид во градежни активности на Градскиот пазар и улици околу Градскиот пазар.

По завршувањето на настанот изјава за медиуми ќе даде претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.