👁️  1328

По долги години љубов, Мартин ја запроси 28-годишната ракометарка Андреа Белеска и тоа токму на денот на неговиот 36-ти роденден, и на роденденот на неговиот брат близнак Стефан – 20-ти септември.

Тој на Инстаграм објави фотографија во интимна атмосфера на која ја држи нејзината рака и во фокус е прстенот, а запросувањето е токму на неговиот роденден.

Повеќе фотографии од Мартин и Андреа: