👁️  1440

Македонската пејачка Ања Ветерова својата музичка кариера ја започна уште додека беше многу мала и веднаш ја освои публиката.

Малото слатко девојче кое скокаше на сцената на многу музички фестивали, денес е голема девојка, која не се откажува од најголемата љубов – музиката.

Ања сега живее во Америка, од каде често знае да сподели и секси фотографии.

Овој пат таа позираше само во танга, а нејзиниот задник е во преден план.