👁️  3729

Да, ова е Дејан, нашиот најмал член, ама НЕ и мал планинар, кој на само 4 години, успеа самостојно да го искачи врвот Мусала 2925мнв , највисокиот врв на Балканот!!!

Едно огромно БРАВО за нашиот херој, нашата гордост и нашата иднина, стои во реакцијата на Фестина Ленте.

Повеќе фотографии од малиот херој, може да погледнете на линкот во продолжение.