👁️  40

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски објави фотографии од Волино – Дебарца каде го отвориле и новиот штаб на ВМРО-ДПМНЕ.

-Заеднички порачавме дека ќе дојдат промените, Македонија ќе мора да ја кренеме на нозе и да се избориме за иднината која ја заслужуваме, порача Мицкоски на Фесјбук.