👁️  19

Бразилецот Нејмар и официјално е нов играч на Ал Хилал. Тој стави потпис на двегодишен договор, за годишна плата од неверојатни 100 милиони евра. ПСЖ на име на обештетување ќе добие 100 милиони.

Ал Хилал веднаш ги пушти во продажба дресовите со бројот 10, со името на Нејмар. И настана, хаос, гувжва. Стотици Арапи чекаа во редица само за да купат дрес од новата ѕвезда во Саудиска Арабија.

For those who wish to purchase an Al-Hilal jersey, the app to buy it on is Blu.

They ship almost everywhere around the world & have both home & away jerseys available.

🔵🤩 pic.twitter.com/qM2OwnJ6KK

— Neymoleque | Fan 🇧🇷 (@Neymoleque) August 15, 2023