👁️  12

Новиот селектор на фудбалската репрезентација на Италија, Лучијано Спалети, го објави списокот за гостувањето во Скопје.

На спискот има неколку промени, изоставени се големи имиња како Бонучи, Верати и Жоржињо, кои во минатото беа столб на репрезентацијата.