👁️  36020

Работни места во системска гастрономија ширум Германија. Контекст е договорен партнер за секоја од наведените фирми, кандидатите кои сакаат да аплицираат треба да имаат термин за виза. За да ја земеме вашата апликација во предвид, потрено е да не контактирате на маил: vrabotuvanje@kontext.mk и во прилог да ни испратите ваша биографија, како и информација дали имате термин за виза.

Посредувањето е бесплатно, Контекст не наплаќа никакви услуги за издавање на работен договор ниту пак зема било каков процент од плата од своите кандидати.

Во прилог листа на отворени работни места во системска гастрономија. Кликнете на линкот, и на мапата ќе можете да видите во кои градови имаме отворени работни места. Истата ќе се дополнува секојдневно, па ако ја немаме таа локација што ја барате, слободно контактирајте не, а ние ќе се обратиме до работодавачот. Контекст е договорен партнер за Западен Балкан за секој работодавач за кој бараме работници. Секако дека сме партнери со Аеродромот Франкфурт, транспортни компании, фирми за чистење итн.

Во наредните денови ќе има друга листа на работни места од различни бранши.

Поздрав, Контекст.

Сите работни места може да ги погледнете на линкот во продолжение:

https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1tVe5OjUlN4rXE1blbMBFsEy9m-HUkhk&usp=sharing