👁️  698

Дека за една перфектна модна комбинација не треба многу туку малку, e проверено правило кое добро упатените и тоа како го знаат, овој пат го потврди на дело и Марјана Станојковска.

Изборот падна на црни латекс хеланки, црна ролка и високи потпетици, останато не беше потребно, а од ваквиот минимализам во преден план дојдоа долгите вити нозе Марјана, ставата и безпрекорната линија која ја одржува откако ја знаеме.