👁️  5

Подобро никаков слоган да немавте, отколку овој со “огништето” и без ниту збор Македонија, потенцира Благица Ласовска од ВМРО-ДПМНЕ.

„Ниту коњаници (не ви личи, смешни сте) ниту прослави, ништо, не го менува фактот дека сте Котевци.

А од Коте, никогаш нема да биде Гоце.

Народе македонски, вечен да е споменот на Илинденците.

Вечна да е Република Македонија! Да живее Организацијата“-истакна таа.