👁️  1692

ИНТЕНЗИВНА ГРУПА А1 НИВО – Германски јазик онлајн од 15 ноември, со фиксно утврден термин после 18 часот од понеделник до петок.

  • А1.1 и А1.2 за само 2 месеци,
  • Kурсот е целосно онлајн и е директно со професор.
  • Материјалите ги добивате онлајн.

Може да се пријавувите и за останатите нивоа. За повеќе информации сме достапни на телефонските броеви:

📲 075411640 / 078411639

Доколку не можете да не добиете во моментот, оставете порака на вибер, ќе ве контактираме ние. Учиме интензивно и ефективно, ве очекуваме, ЕВИВА Груп.