👁️  453

Атрактивната струмичанка Љупка Митрова, попозната како кумашинката на Зоран Знаев, ако едно време ја снема и влезе во медиумска илегала,извесен период е поактивна од кога било.

Многу патувања, особено на дестинација кон Италија, модни соработки, презентација и сугестија кон следбениците со препораки за активно и стилско секојдневие… Љупка едноставно не мирува.

Таа овој пат од јога вежби во домот, премина на некоја друга спортска активност во сала за вежбање, каде линијата ја води до совршенство, а од приложеното очигледно дека омилени и се вежбите за задникот.

Љупка се стегна во ултра тесни хеланки, па толку длабоко ги навлече во бујната задница, што од приложената поза и кадар, погледот инстантно замрзнува.

Раскошната позадина, поткрената и затегната, дополнително ја истакна моделот на хеланките кои имаат дефиниција од рабови токму „во центар“.

Задоволна и полна сатисфакција, Митрова почувствува потреба да се пофали со што располага преку неколку фотографии кои се гледаат репризно, се зумираат и стопираат.

Љупка едноставно знае каде треба да погоди за екстра „лајк“ и коментари од возбудените следеници.