👁️  12

Конор Мекгрегор продолжи со провокациите кон австралискиот борец со македонско потекло, Александар Волкановски.

За време на УФЦ 293 настанот Мекгрегор даде свој коментар за борбите, а притоа го навреди Волкановски.

Австралиецот веднаш одговори и го предизвика Мекгрегор на борба на следниот настан на УФЦ.

Let’s do it at #UFC300 @TheNotoriousMMA https://t.co/KNzXUAd6gT

— Alex Volkanovski (@alexvolkanovski) September 10, 2023