👁️  5

ФАТМИР МЕЏИТИ ДЕНЕСКА ВО ИНКОГНИТО ПОСЕТА ВО БИТОЛСКАТА БОЛНИЦА

Меџити треба да даде одговори на следните прашања:

1.Зошто уште не работи ангиографот во Болницата во Битола?

2.Зошто акцелераторот не работи?

3. Зошто онколошките пациенти од Битола и околината ги малтретираат во Скопје да одат?

4.Зошто уролошкото одделение е затворено и има само амбулантски прегледи?

Ваквите посети ниту на Министерот, уште помалку ќе им помогнат на пациентите.