👁️  5

Помор на животни во скопската ЗООЛОШКА!!!

Жирафата погина поради непрочистување од паразити што треба да е рутинска нега, сега се отруени два коњи!

Од кога дојде Данела Арсовска нашата ЗОО стана куќата на стравот, се колат и умираат животни!!!

Каде се сега друштвата за заштита со реакција и барање одговорност, во скутот на Данела и во управните одбори и директорски фотелји, тие се ФОТЕЛЈАШИ и ништо повеќе од тоа, перални за пари низ проекти и фондации!!!

Неспособноста на Данела не уназади на секое поле, и овде има од нејзините рачишта во медот со тендерите за набавка на храна!

Жал ми е за животните но јас освен на ФБ сум немоќен за ништо повеќе!

Новинари, охрабрете се и побарајте одговорност и испитајте го случајот, ви стојам на располагање за сите изјави и емисии со свои сознанија!

Фејсбук статус на Стефан Кирков