👁️  12

Откако сите мислеа дека Фудбалската федерација на Македонија си ја вратила хакираната страница, денеска повторно осамна видео од хакерите.

Имено се поочигледно е дека иако на момент беше вратена страницата, сепак Кинезите не се откажуваат од официјалната страница на македонската фудбалска репрезентација.

Видеото веќе неколку часа оди во живо, а што точно се случува засега е нејасно.

Инаку ФФМ само пред два дена успеа да си го поврати хакираниот профил, но очигледно само на кратко…