👁️  1286

Пејачката Јелена Карлеуша или „мала од скандала“ како што нагалено ја нарекуваат, повторно прави скандали.

И тоа со секси фустан, кој скоро ништо не сокрива.

Фустанот го добила на подарок од дизајнерка од Албанија, со што предизвика силни реакции на ФБ и на Инстраграм.

Некои ѝ порачаа да го врати назад, бидејќи не им се допаѓа тоа што е подарок од Албанија. Сепак, најмногу има нормални, кои ѝ ракоплескаат за храброста да го облече ова ептен секси парче.

Фустанот, кој е целиот во кристали, едвај ги покрива нејзините природно големи гради. И да не го добиеше за подарок, пејачката беше подготвена да искешира многу евра за да го купи.

Во стилот на холивудските ѕвезди, само еднаш го облече, медиумите го објавија тоа, така што нема повторно да се појави во него.

Тоа би било трагично за една таква голема ѕвезда, која внимава на својата популарност и на својот оригинален имиџ.

За новите песни, Карлеуша ништо не кажува. Со нив и онака не може да направи скандал. Затоа може, како и секогаш, со сопствената еротика на естрадата.