👁️  390

ДЕЈААН ГЕОРГИИИИЕВСКИ ЌЕ СЕ БОРИ ЗА МЕДАЛ НА НАЈЕЛИТНИИИООТ И НАЈВАЖНИИОООТ ТУРНИР ВО ТЕКВОНДОТО, ПО СВЕТСКОТО ПРВЕНСТВО!

МАКЕДОНЕЦОТ ОДНОВО ГО ДЕМОЛИРАШЕ СВОЈОТ ПРОТИВНИК И ТОА ПРВИОТ НОСИТЕЛ БРАЗИЛЕЦОТ СОАРЕС (2-0 во рунди, 9-5; 6-0).